Voorjaarsactie hogedrukreinigers 2021

De voorjaars schoonmaak is weer begonnen. In deze tijd wordt er extra veel schoongemaakt en daarom kunnen we nieuwe machines met extra kortingen leveren.

 

Als grootse service partner voor heel Zeeland op het gebied van hogedrukreinigers bieden we u een service die altijd bij u aansluit. Wij geven u passend advies, hebben een eigen reparatie team die snel en vakkundig de hogedruk reinigers repareert en kunnen u verhuur machines aanbieden in allerlei uitvoeringen.

U bent welkom om zelf bij ons langs te komen. Desgewenst kunnen wij ook uw machine op laten halen en weer terugbrengen tegen vastgestelde tarieven. Deze service bieden wij aan voor heel Zeeland tegen dezelfde prijs. Zo zit De Nood Groep altijd bij u in de buurt.

De meeste machines zijn uit voorraad leverbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op de link om de brochure in te zien of vul de gegevens in om ons te vertellen wat u zoekt.

Klik hier om de actiebrochure in te zien

 

Klik hier om aan te geven wat u zoekt

 

Misschien is uw hogedrukreiniger kapot en heeft u geen idee wat er aan de hand is. Wellicht is het een goed idee om er eerst door ons naar te laten kijken. Het kan goed zijn dat het maar een kleinigheidje is en hoeft u helemaal geen nieuwe hogedrukreiniger aan te schaffen!! Zo denken we graag met u mee.

 

Voor vragen bel met: 0113-316822

 

De Nood Groep is service partner voor Kärcher hogedrukreinigers. Wij bieden u volledige service aan alle Kärcher hogedrukreinigers, uitsluitend voor zakelijke gebruikers.

De Nood Groep is service partner voor Kränzle hogedrukreinigers. Wij bieden u volledige service aan alle Kränzle hogedrukreinigers, uitsluitend voor zakelijke gebruikers.

De Nood Groep is service partner voor Waterkracht hogedrukreinigers. Wij bieden u volledige service aan alle Waterkracht hogedrukreinigers, uitsluitend voor zakelijke gebruikers.

Bekijk ook

Elektrische shovel voor de camping van Baarland

Camping Scheldeoord uit Baarland heeft geïnvesteerd in een elektrische shovel. De Elektrische Schaffer 24e wiellader werkt emissievrij, wat betekend dat uitlaatgassen tot het verleden behoren.

Aflevering hogedrukreinigers

Van de week weer enkele hogedrukreinigers ingeruild en omgeruild voor nieuwe. Bij poetsbedrijf SAV uit Goes wilde het hele team met de nieuwe aanwinst op

Call Now ButtonBel voor advies