Bel voor advies

Advies nodig?

Voorjaarsactie hogedrukreinigers 2021

Voorjaarsactie hogedrukreinigers 2021

De voorjaars schoonmaak is weer begonnen. In deze tijd wordt er extra veel schoongemaakt en daarom kunnen we nieuwe machines met extra kortingen leveren.

 

Als grootse service partner voor heel Zeeland op het gebied van hogedrukreinigers bieden we u een service die altijd bij u aansluit. Wij geven u passend advies, hebben een eigen reparatie team die snel en vakkundig de hogedruk reinigers repareert en kunnen u verhuur machines aanbieden in allerlei uitvoeringen.

U bent welkom om zelf bij ons langs te komen. Desgewenst kunnen wij ook uw machine op laten halen en weer terugbrengen tegen vastgestelde tarieven. Deze service bieden wij aan voor heel Zeeland tegen dezelfde prijs. Zo zit De Nood Groep altijd bij u in de buurt.

De meeste machines zijn uit voorraad leverbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op de link om de brochure in te zien of vul de gegevens in om ons te vertellen wat u zoekt.

Klik hier om de actiebrochure in te zien

 

Klik hier om aan te geven wat u zoekt

 

Misschien is uw hogedrukreiniger kapot en heeft u geen idee wat er aan de hand is. Wellicht is het een goed idee om er eerst door ons naar te laten kijken. Het kan goed zijn dat het maar een kleinigheidje is en hoeft u helemaal geen nieuwe hogedrukreiniger aan te schaffen!! Zo denken we graag met u mee.

 

Voor vragen bel met: 0113-316822

 

De Nood Groep is service partner voor Kärcher hogedrukreinigers. Wij bieden u volledige service aan alle Kärcher hogedrukreinigers, uitsluitend voor zakelijke gebruikers.

De Nood Groep is service partner voor Kränzle hogedrukreinigers. Wij bieden u volledige service aan alle Kränzle hogedrukreinigers, uitsluitend voor zakelijke gebruikers.

De Nood Groep is service partner voor Waterkracht hogedrukreinigers. Wij bieden u volledige service aan alle Waterkracht hogedrukreinigers, uitsluitend voor zakelijke gebruikers.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

Open dag 2022

Vrijdag 24 juni: 16.00 – 22.00 uur Zaterdag 25 juni: 10.00 – 15.00 uur We zijn het jaar 2022 gestart vanuit onze nieuwe locatie op

Linde E30 voor DW Prefab

DW Prefab heeft een Linde E30 aangeschaft voor de productiefabriek. Deze heftruck is van alle gemakken voorzien.

Nieuwe Takeuchi TB225 voor De Voogd Grijpskerke

Aannemingsbedrijf De Voogd Grijpskerke B.V. heeft een nieuwe Takeuchi TB225 aangeschaft. Een machine die breed inzetbaar is. Vanwege de uitschuifbare onderwagen is deze graafmachine zeer

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies