Bel voor advies

Advies nodig?

Voorjaarsactie hogedrukreinigers 2021

Voorjaarsactie hogedrukreinigers 2021

De voorjaars schoonmaak is weer begonnen. In deze tijd wordt er extra veel schoongemaakt en daarom kunnen we nieuwe machines met extra kortingen leveren.

 

Als grootse service partner voor heel Zeeland op het gebied van hogedrukreinigers bieden we u een service die altijd bij u aansluit. Wij geven u passend advies, hebben een eigen reparatie team die snel en vakkundig de hogedruk reinigers repareert en kunnen u verhuur machines aanbieden in allerlei uitvoeringen.

U bent welkom om zelf bij ons langs te komen. Desgewenst kunnen wij ook uw machine op laten halen en weer terugbrengen tegen vastgestelde tarieven. Deze service bieden wij aan voor heel Zeeland tegen dezelfde prijs. Zo zit De Nood Groep altijd bij u in de buurt.

De meeste machines zijn uit voorraad leverbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op de link om de brochure in te zien of vul de gegevens in om ons te vertellen wat u zoekt.

Klik hier om de actiebrochure in te zien

 

Klik hier om aan te geven wat u zoekt

 

Misschien is uw hogedrukreiniger kapot en heeft u geen idee wat er aan de hand is. Wellicht is het een goed idee om er eerst door ons naar te laten kijken. Het kan goed zijn dat het maar een kleinigheidje is en hoeft u helemaal geen nieuwe hogedrukreiniger aan te schaffen!! Zo denken we graag met u mee.

 

Voor vragen bel met: 0113-316822

 

De Nood Groep is service partner voor Kärcher hogedrukreinigers. Wij bieden u volledige service aan alle Kärcher hogedrukreinigers, uitsluitend voor zakelijke gebruikers.

De Nood Groep is service partner voor Kränzle hogedrukreinigers. Wij bieden u volledige service aan alle Kränzle hogedrukreinigers, uitsluitend voor zakelijke gebruikers.

De Nood Groep is service partner voor Waterkracht hogedrukreinigers. Wij bieden u volledige service aan alle Waterkracht hogedrukreinigers, uitsluitend voor zakelijke gebruikers.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

MUNDAR REINIGINGSMACHINES

De afdeling heftrucks, grondverzetmachines en hydrauliek van De Nood Groep gaat vanaf heden samen verder met Hefmatic. De afdeling reinigingstechniek van De Nood Groep gaat

Nieuwsbericht overname

Geachte relatie, We zijn blij u mee te kunnen delen dat de activiteiten van ‘De Nood Groep’ worden overgenomen door Hefmatic te Borssele. De Nood

Nieuwe Takeuchi TB370 voor BSDE

BSDE uit Terneuzen heeft weer een nieuwe Takeuchi aangeschaft. Deze keer een TB370. Uitgerust met veel extra opties zoals een draaikantelstuk met hydraulische tang, cabine

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies