Bel voor advies

Advies nodig?

TKD Almere

TKD Almere

De TKD (Technische Kontakt Dagen) is de grootste buitenbeurs van West-Europa op het gebied van grondverzet- en recyclingmateriaal. Dit jaar vindt de beurs plaats op 8,9 en 10 juni in Almere.
Wij van De Nood Groep zullen aanwezig zijn in de stand van Takeuchi Benelux/Schaffer Nederland. U bent uiteraard van harte welkom om een bakje koffie te komen drinken en de diverse nieuwe machines te komen bekijken. 

Takeuchi Benelux presenteert dit jaar maar liefst vier nieuwe types op hun stand, zowel statisch als in de demobak. Tijdens de TKD kun je de machines komen bekijken en zelfs uitproberen!

De 4 gloednieuwe Takeuchi types op de TKD:

TB335R: binnendraaier met ongekende ruime & comfortabele cabine

TB350R: 5 tons binnendraaier met ruime & comfortabele cabine

TB395W: mobiele kraan met vierwielbesturing

TB20e: allereerste Takeuchi elektrische minigraver


 

Ontdek en probeer Schäffer shovels op de TKD

Op de TKD is ook een deel van de stand ingericht voor Schäffer Nederland. Daarom kun je ook diverse Schäffer types bekijken en proberen. Met meer dan 40 verschillende modellen biedt Schäffer altijd de juiste shovel voor werkzaamheden in de agri- of bouwsector.

 

Op de TKD staat Schäffer Nederland met een selectie van het gele Schäffer assortiment. Deze wielladers zijn voor bouw & industrie en variëren in gewicht van 2 ton tot 12 ton. Op de stand zijn ook een aantal telescopische wielladers te bewonderen en je kunt een demo draaien met de volledig elektrische Schäffer 24e.

Tijdens de TKD presenteert Schäffer ook de gloednieuwe Schäffer 1422 SGT. Dit is de meest compacte wiellader in het assortiment. Het bijzondere aan deze machine is dat deze uitzonderlijk veelzijdig is, waardoor deze in te zetten is voor zowel agri- als bouwwerkzaamheden.
Kortom, deze nieuwe wiellader is de ideale multitasker om het gehele jaar door te gebruiken. De Schäffer 1422 SGT die gepresenteerd wordt op de TKD is een ‘first edition’ machine. De productie van dit type wordt in het vierde kwartaal van 2023 opgestart.

P.S. tevens hebben we op de beurs een leuke actie. Kom naar de stand en informeer naar de beursactie!

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

MUNDAR REINIGINGSMACHINES

De afdeling heftrucks, grondverzetmachines en hydrauliek van De Nood Groep gaat vanaf heden samen verder met Hefmatic. De afdeling reinigingstechniek van De Nood Groep gaat

Nieuwsbericht overname

Geachte relatie, We zijn blij u mee te kunnen delen dat de activiteiten van ‘De Nood Groep’ worden overgenomen door Hefmatic te Borssele. De Nood

Nieuwe Takeuchi TB370 voor BSDE

BSDE uit Terneuzen heeft weer een nieuwe Takeuchi aangeschaft. Deze keer een TB370. Uitgerust met veel extra opties zoals een draaikantelstuk met hydraulische tang, cabine

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies