Occasions

Reparatie hydrauliekslang

Is uw hydraulische slang kapot, overdag,  s ’avonds of in het weekend? Geen enkel probleem! Wij zijn 24/7 beschikbaar en komen uw hydraulische slang repareren en wij helpen u niet alleen overdag, maar ook s ‘avonds en in het weekend. Ons personeel is volledig gecertificeerd en gekwalificeerd om de hydraulische slangen te persen.

Hydrauliek (slang) service

De Nood Groep B.V. is gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en reviseren van hydraulische systemen. Dat doen wij op locatie en in onze werkplaats in ‘s-Gravenpolder.

Vanuit een jarenlange ervaring hebben wij echte specialisten in huis m.b.t. alles wat met hydrauliek te maken heeft. Denk aan hydraulische slangen, cilinders, aandrijvingen, besturingen, en alles wat met hoge- en lagedruk systemen te maken heeft. Met deze kennis bieden wij dan ook een hydrauliek service aan van hoge kwaliteit. Onze ervaren monteurs kunnen uw probleem snel lokaliseren en kunnen dit in vele gevallen direct oplossen. Hiervoor kunt u bij ons in de werkplaats terecht of wij komen met onze goed uitgeruste servicebus naar u toe!

Stilstand kost geld

Uw machine draait veel uren en stilstaan door een kapotte hydraulische slang of lekkende koppeling, betekent dat de planning in de knoei komt. Ook wordt er dan geen geld verdient. De hydrauliekservice van De Nood Groep komt ter plekke om kapotte hydrauliekslangen te repareren of te vervangen. Daardoor gaat er minder tijd verloren als een machine stilstaat. Wij repareren aan allerlei soorten machines zoals: graafmachines, landbouwmachines, maar ook kiepinstallaties op vrachtwagens of aan de kranen. Wij komen ook op locatie om bij fabrieken reparaties aan de hydrauliek uit te voeren.

Volledig bevoorraadde mobiele servicewagen

Onze hydrauliekservice bussen zijn voorzien van alle moderne persgereedschap, hydraulische materialen en machines, zoals een slangenpers en alle maten hydrauliekslangen en hydraulische koppelingen, maar ook hydrauliek appendages en hydrauliek olie. Onze servicewagen fungeert als mobiele werkplaats en kan snel ter plaatse zijn om de storingen aan uw hydraulische slangen te verhelpen!

Hydraulische onderdelen

Naast onze service beschikken wij over een groot magazijn. Vanuit ons magazijn leveren we ook hydraulische delen zoals slangen, koppelingen, cilinders en componenten. De meeste onderdelen kunnen wij vrijwel direct leveren. Slangen kunnen wij direct maken en leveren terwijl u wacht. Zo wordt uw stilstand tot een minimum beperkt.

1 UUR SERVICE

Hydrauliekslangen

 

 

 

Hydrauliekslang kapot?

Bel & we zijn binnen 1 uur bij u op locatie om het te verhelpen!

 

 

 

Slang defect?

Bel direct: 0113 - 316822

Bel direct: 0113 - 316822

© Copyright De Nood

WhatsApp