Occasions

Reparatie Hogedrukreiniger

 

De Nood is uw hogedrukspecialist voor de provincie Zeeland. Wij onderhouden alle merken hogedrukreinigers. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw koudwater of warmwater hogedrukreiniger. U kunt bij ons uw hogedrukreiniger kopen, huren of laten repareren.

Als grootse service partner voor heel Zeeland op het gebied van hogedrukreinigers bieden we u een service die altijd bij u aansluit. Wij geven u passend advies, hebben een eigen reparatie team die snel en vakkundig de hogedrukreinigers repareert en kunnen u verhuur machines aanbieden in allerlei uitvoeringen.

Kijk op onze pagina hogedrukreinigers voor een overzicht van alle hogedrukreinigers die wij aanbieden.

Misschien is uw hogedrukreiniger kapot en heeft u geen idee wat er aan de hand is. Wellicht is het een goed idee om er eerst door ons naar te laten kijken. Het kan goed zijn dat het maar een kleinigheidje is en hoeft u helemaal geen nieuwe hogedrukreiniger aan te schaffen!! Zo denken we graag met u mee.

Wij repareren ook Karcher en Dibo hogedrukreinigers

Ook voor de reparatie van uw kärcher hogedrukreiniger of uw dibo hogedrukreiniger bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens repareren wij ook hogedruktrailers van diverse merken.

Ook kunt u kijken op onze occasionpagina voor eventuele gebruikte hogedrukreinigers.

U bent welkom om zelf bij ons langs te komen. Desgewenst kunnen wij ook uw machine op laten halen en weer terugbrengen tegen vastgestelde tarieven. Deze service bieden wij aan voor heel Zeeland tegen dezelfde prijs. Zo zit De Nood Groep altijd bij u in de buurt.

De meeste machines zijn uit voorraad leverbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op via het contactformulier om te vragen wat wij voor u kunnen betekenen of bel ons op 0113-316822.

Klik hier om aan te geven wat u zoekt

© Copyright De Nood

WhatsApp