Bel voor advies

Advies nodig?

Presentatie Mitsubishi heftrucks op Contacta 2014

Presentatie Mitsubishi heftrucks op Contacta 2014

NOG GEEN TOEGANGSKAART?

registreer

 

 

 

Dé netwerkbeurs voor Zuid West Nederland. Daar zullen we onze nieuwe Mitsubishi heftrucks tonen aan het publiek. U bent van harte uitgenodigd op standnummer 1415.

PCMPROUK-S - kopie
Meer dan 20 jaar testen liegen niet. De enige belangrijkste factor in het verhogen van de productiviteit van een vorkheftruck is de ‘driveability’. Dit is het resultaat van een reeks kenmerken waarmee de bestuurder één kan zijn met de machine, eigenlijk zonder erbij na te denken. Volledig zonder verrassingen, volledig onder controle. Hierdoor worden onze ontwerpers gestimuleerd… en kunt u kiezen uit EDIA EM – onze nieuwste reeks van 1,3 tot 2,0 tons, 48V, 3- en 4-wiel elektrisch tegengewicht vorkheftrucks.

Soepel, stil en zeer directe besturing in combinatie met gebruiksvriendelijke hydraulica, biedt u het gevoel dat u moeiteloos controle hebt waardoor je met plezier de truck bediend. Ruimte, comfort, intuïtief geplaatste bedieningsknoppen, eenvoudige toegang en duidelijk zicht in alle richtingen zijn opgenomen in het ontwerp. Dankzij een reeks veiligheidseigenschappen wordt het vertrouwen nog meer gesterkt zodat de bestuurder zich volledig kan richten op het leveren van de goederen.


Mitsubishi Edia EX

Tijdens deze netwerkbeurs kunt u lezingen van interessante sprekers volgen.
U kunt zich daarvoor binnenkort inschrijven.

PROGRAMMA

DINSDAG 5 NOVEMBER

Nadere informatie volgt

WOENSDAG 6 NOVEMBER

Tijd Spreker Locatie
15:00 Ria Joosten Arena Binnenkort mogelijk
19:00 Erik Scherder Arena Binnenkort mogelijk
20:00 Alexander Klöpping Arena Binnenkort mogelijk

DONDERDAG 7 NOVEMBER

Tijd Spreker Locatie
15:00 John van Zweden Arena Binnenkort mogelijk
17:00 Jack van Gelder Arena

 

 

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

Kijk, die kan weer jaren vooruit

Een elektrische heftruck voor binnen gebruik. Wat is en mooier dan een elektrische heftruck in het magazijn. Met deze Linde E20 moet dat wel goed

Laat het blinken…

Vindt je het niet zo leuk om iets schoon te maken? Wil je wel graag dat alles er netjes uitziet? Maak het jezelf dan makkelijk!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies