Presentatie Mitsubishi heftrucks op Contacta 2014

NOG GEEN TOEGANGSKAART?

registreer

 

 

 

Dé netwerkbeurs voor Zuid West Nederland. Daar zullen we onze nieuwe Mitsubishi heftrucks tonen aan het publiek. U bent van harte uitgenodigd op standnummer 1415.

PCMPROUK-S - kopie
Meer dan 20 jaar testen liegen niet. De enige belangrijkste factor in het verhogen van de productiviteit van een vorkheftruck is de ‘driveability’. Dit is het resultaat van een reeks kenmerken waarmee de bestuurder één kan zijn met de machine, eigenlijk zonder erbij na te denken. Volledig zonder verrassingen, volledig onder controle. Hierdoor worden onze ontwerpers gestimuleerd… en kunt u kiezen uit EDIA EM – onze nieuwste reeks van 1,3 tot 2,0 tons, 48V, 3- en 4-wiel elektrisch tegengewicht vorkheftrucks.

Soepel, stil en zeer directe besturing in combinatie met gebruiksvriendelijke hydraulica, biedt u het gevoel dat u moeiteloos controle hebt waardoor je met plezier de truck bediend. Ruimte, comfort, intuïtief geplaatste bedieningsknoppen, eenvoudige toegang en duidelijk zicht in alle richtingen zijn opgenomen in het ontwerp. Dankzij een reeks veiligheidseigenschappen wordt het vertrouwen nog meer gesterkt zodat de bestuurder zich volledig kan richten op het leveren van de goederen.


Mitsubishi Edia EX

Tijdens deze netwerkbeurs kunt u lezingen van interessante sprekers volgen.
U kunt zich daarvoor binnenkort inschrijven.

PROGRAMMA

DINSDAG 5 NOVEMBER

Nadere informatie volgt

WOENSDAG 6 NOVEMBER

Tijd Spreker Locatie
15:00 Ria Joosten Arena Binnenkort mogelijk
19:00 Erik Scherder Arena Binnenkort mogelijk
20:00 Alexander Klöpping Arena Binnenkort mogelijk

DONDERDAG 7 NOVEMBER

Tijd Spreker Locatie
15:00 John van Zweden Arena Binnenkort mogelijk
17:00 Jack van Gelder Arena

 

 

Deel dit bericht via:

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on print

Bekijk ook

De eerste nieuwe Rotair voor Duitsland

De eerste Rotair rupsdumper voor Duitsland is 2 weken geleden op transport gegaan. Deze rupsdumper gaat gebruikt worden voor hovenierswerk en tuinaanleg. De enorme kracht

Nieuwe shovel voor Mieras

Deze week heeft A. Mieras uit Borssele zijn Schäffer 2436 in gebruik genomen. Stoer uitgerust met brede banden en een volledig gesloten cabine is deze

Call Now ButtonBel voor advies