Bel voor advies

Advies nodig?

Over de nood groep

Slagen doe je bij De Nood

Sinds de jaren ‘90 bewijzen onze diensten het al uit. Slagen voor een heftruck, graafmachine, shovel of hogedrukreiniger doe je altijd bij De Nood. Dat zeggen wij niet zelf, maar onze klanten geven dit kenbaar door telkens terug te keren.

Kwaliteit gegarandeerd

Een gebruikte machine? Aan iedere levering gaat een uitgebreid en gestructureerd proces vooraf. Dit houdt in dat wij altijd een technische controle uitvoeren aan de hand en in bezit van een VCA certificaat.

Alle aangeboden machines controleren we zodat we weten wat de geschiedenis van de machine is. Zodoende weet jij waar je aan toe bent en garanderen we altijd de kwaliteit die je zoekt.

Alles is mogelijk bij de Nood

Op het gebied van tweedehandse machines voor heftrucks, graafmachines, shovels of hogedrukreinigers vind je op onze website een uitgebreid assortiment. Of je nu wilt kopen, leasen of huren, wij maken het voor je mogelijk. Kies je liever voor alleen onderhoud, reparatie, spuiten of keuren op enkel veiligheid? Bij de Nood staan we op elk gebied voor je klaar. Bij jou op locatie, onderweg of bij ons in de werkplaats.

Hydrauliekservice

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies