Occasions
De Nood </br> Sinds 2000

De Nood
Sinds 2000

Slagen doet u bij De Nood.

Sinds de jaren ‘90 bewijzen onze diensten het al uit. Slagen voor een heftruck, graafmachine, shovel of hogedrukreiniger doet u altijd bij De Nood. Dat zeggen wij niet zelf, maar onze klanten geven dit kenbaar door telkens terug te keren en gebruik te maken van onze producten en services. Niet voor niets kiest u bij ons uit een ruime voorraad van 200 en meer gebruikte machines.

Gebruikte machine zegt u? Aan iedere levering gaat een uitgebreid en gestructureerd proces vooraf. Dit houdt in dat wij altijd een technische controle uitvoeren aan de hand en in bezit van een VCA certificaat.

Alle aangeboden machines controleren we zodat we weten wat de geschiedenis van de machine is. Zodoende weet u waar u aan toe bent en garanderen we altijd de kwaliteit die u zoekt.

Eén shop waar u alles vind

Op het gebied van tweedehandse machines voor heftrucks, graafmachines, shovels of hogedrukreinigers vindt u op onze website een uitgebreid assortiment. Of u nu wilt kopen, leasen of huren, wij maken het voor u mogelijk. Kiest u liever voor alleen onderhoud, reparatie, spuiten of keuren op enkel veiligheid? Bij de Nood staan we op elk gebied voor u klaar. Bij u op locatie, onderweg of bij ons in de werkplaats. Maak van de Nood een deugd. Niet voor niets ons streven bij het realiseren van uw gewenste machine.

© Copyright De Nood

WhatsApp