Bel voor advies

Advies nodig?

Takeuchi

Takeuchi is een topmerk in mini graafmachines. Deze minigravers worden door vakmensen over de hele wereld vertrouwd. De gravers van Takeuchi kenmerken zich ten eerste door de intuïtieve bediening, lange levensduur en scherpzinnige techniek. Takeuchi heeft daarnaast een rijke historie en dit is het resultaat van meer dan 50 jaar innovatie. Zij vertalen uitmuntende Japanse technologie naar oplossingen. Op deze pagina vind je gedetailleerde informatie over Takeuchi en welke voordelen zij bieden.

Takeuchi

Waarom Takeuchi?

Deze graafmachines worden voor vrijwel alle werkgebieden gebruikt. Denk hierbij aan hoveniers en stratenmakers. Daarnaast zijn de machines uitermate geschikt op een bouwplaats of tijdens sloopwerkzaamheden. De gravers van Takeuchi zijn krachtig, comfortabel en betrouwbaar. Kies je voor Takeuchi, dan kies je voor een van de grootste fabrikanten van graafmachines ter wereld.

Takeuchi graafmachines en De Nood Groep

Bij De Nood Groep hebben we een uitgebreid assortiment aan nieuwe en tweedehands graafmachines van Takeuchi. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een mini graafmachine of een 8 tons kraan. Het is mogelijk om bij ons Takeuchi graafmachines te kopen, leasen of huren. Kortom, voor elke klus hebben wij de juiste Takeuchi in huis. Daarnaast leveren we bij De Nood Groep ook maatwerkoplossingen. Dus heb je speciale wensen? Twijfel dan niet en neem meteen contact op. Wij helpen je graag verder.

tweedehands takeuchi graafmachine
Tweedehands Takeuchi graafmachine
takeuchi mini graafmachine
Takeuchi minigraver met rupsbanden
takeuchi graafmachine
Grote Takeuchi graafmachine 8000kg

Takeuchi graafmachine kopen?

Wij hebben een ruim aanbod in Takeuchi machines te koop. Bij ons ben je gegarandeerd van een goede kwaliteit en een scherpe prijs! Bekijk het aanbod of neem direct contact op!

 

Takeuchi graafmachines huren?

Liever een Takeuchi graafmachine huren? Wij verhuren diverse Takeuchi gravers. Door ons brede assortiment hebben wij voor iedere klus een geschikte Takeuchi graafmachine te huur. 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies