Bel voor advies

Advies nodig?

Schäffer

De shovels van Schäffer zijn echte alleskunners. Je kunt hiermee eenvoudig grote hoeveelheden grond verplaatsen en verschillende ladingen vervoeren. Een shovel kan je eenvoudig combineren met verschillende opbouwopties zoals een grondbak,  balenklem en/of een palletvork. Hiermee kan je de shovels voor veel verschillende werkzaamheden inzetten. Deze machines vinden we vaak terug in zowel de bouw- als in de agrarische sector. Schaffer staat bekend als een van de efficiëntste en meest succesvolle leveranciers van shovels. 

shaffer shovels

Voordelen van een shovel

Het gebruik van een shovel voor jouw grondverzet werkzaamheden kent veel voordelen. Door zijn multifunctionele mogelijkheden zijn deze wielladers breed inzetbaar. 

Schaffer Shovel 2028
Schaffer Shovel 2028
Schaffer Shovel 2436

Schäffer shovels en De Nood Groep

Bij De Nood Groep hebben we verschillende nieuwe en tweedehands shovels. Geschikt voor alle soorten klussen en inzetbaar op verschillende terreinen. Onze specialisten adviseren je graag bij het uitkiezen van de juiste shovel voor jouw werkzaamheden. Heb je speciale wensen? Twijfel dan niet langer en neem meteen contact met ons op. Wij zorgen voor een oplossing op maat en helpen je graag verder.

Shäffer shovel kopen?

Bekijk hier ons actuele aanbod shovels. Kom langs bij De Nood Groep voor eerlijk advies en de beste prijs of neem direct contact op met onze verkoopadviseur. 

Shäffer shovel huren?

Bekijk hier het actuele huuraanbod shovels. Kom langs bij Bij ons kan je altijd terecht voor eeneerlijk advies en de beste prijs. Neem direct contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies