Bel voor advies

Advies nodig?

Mitsubishi

Mitsubishi heftrucks staan bekend om hun betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties. Mitsubishi bouwt haar heftrucks naar de hoogste maatstaf. Hiermee verhogen zij de productiviteit en waarborgen ze de betrouwbaarheid van de heftrucks. Voor vrijwel ieder soort project heeft Mitsubishi de juiste heftruck. Het merk bouwt heftrucks voor werkzaamheden waarbij kracht en zekerheid een eerste prioriteit zijn, maar ook heftrucks voor lichtere toepassingen zoals het verplaatsen van pallets. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de heftrucks van Mitsubishi.
Mitsubishi

Elektrische heftrucks

Diesel heftrucks

Elektrisch aangedreven Mitsubishi Heftrucks
Elektrisch aangedreven Mitsubishi Heftruck
Diesel aangedreven Mitsubishi heftrucks
Diesel aangedreven Mitsubishi heftruck

Mitsubishi heftrucks en De Nood Groep

Bij De Nood Groep hebben we een aantal tweedehands Mitsubishi heftrucks. van de hoogste kwaliteit. We beschikken onder andere over een heftruck op diesel en elektrische heftrucks. Onze specialisten adviseren je graag bij het uitkiezen van de juiste heftruck. Heb je speciale wensen? Twijfel dan niet langer en neem meteen contact met ons op. Wij zorgen voor een oplossing op maat en helpen je graag verder.

Mitsubishi heftruck kopen?

Bekijk hier ons actuele aanbod tweedehands Mitsubishi heftrucks. Kom langs bij De Nood Groep voor eerlijk advies en de beste prijs of neem direct contact op met onze verkoopadviseur. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies