Bel voor advies

Advies nodig?

Linde

Verkoop & Verhuur van tweedehands Linde heftrucks

Linde is één van de grootste fabrikanten van vorkheftrucks en magazijnapparatuur. Het bedrijf is in meer dan 100 landen vertegenwoordigd. Linde zet al ruim 50 jaar de norm voor oplossingen van industriële vorklifttrucks. Ze ontwikkelen hoogwaardige oplossingen binnen de logistieke sector. Zo produceren ze elektrische en diesel vorkheftrucks. Daarnaast bieden ze automatiseringsoplossingen, magazijninrichtingen en diensten voor intralogistiek. Hun aanbod van heftrucks is uniek en uitermate geschikt voor de individuele behoeften van klanten. De heftrucks hebben hun kwaliteit en voordelen al ruimschoots bewezen. Voor elke klus hebben ze de juiste truck in huis.

linde heftrucks

Elektrische heftrucks

De veelzijdige elektrische heftrucks van Linde leveren maximale prestaties tegen een laag energieverbruik en optimaal rijcomfort. Ze hebben een compacte uitstraling en zijn extreem wendbaar. Hierdoor zijn ze zelfs in de kleinste ruimtes in hun element. Bovendien zijn ze uitgerust met krachtige batterijen waardoor de heftrucks lang meegaan. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor diverse werkzaamheden, zowel buiten als binnen. 

Diesel en LPG heftrucks

De compacte diesel en heftrucks op gas van Linde beschikken over een hydrostatische aandrijving. Daarmee behoren ze tot de zuinigste in de markt. De heftrucks op of diesel of LPG zijn de beste keuze voor het transport van zware lasten. Bovendien werken de heftrucks met grote precisie. Linde staat bekend om enorme efficiëntie en productiviteit. Daarnaast beschikken ze over een laag brandstofverbruik en weinig onderhoudskosten.

linde heftruck elektrisch
Elektrisch aangedreven Linde Heftruck
linde heftruck diesel
Diesel aangedreven Linde Heftruck
linde heftruck lpg
LGP aangedreven Linde Heftruck

Linde heftrucks en De Nood Groep

Bij De Nood Groep beschikken we over een uitgebreid aanbod van 2ehandse Linde heftrucks. Je kunt bij ons terecht voor een heftruck op diesel, gas en elektrische heftrucks. Het is mogelijk om bij ons heftrucks te kopen, leasen of huren. Kortom, voor elke klus hebben wij de juiste heftruck in huis. Bij De Nood Groep leveren we ook maatwerkoplossingen. Dus heb je speciale wensen? Twijfel dan niet en neem meteen contact op. Wij helpen je graag verder.

Linde heftruck kopen?

Wij hebben een ruim aanbod gebruikte Linde heftrucks te koop. Bovendien ben je altijd gegarandeerd van de beste service en een scherpe prijs! Bekijk het complete assortiment Linde heftrucks of neem direct contact op met onze verkoopadviseur. 

Linde heftruck huren?

Wil je liever huren? Wij verhuren diverse Linde heftrucks. Door ons brede assortiment hebben wij voor iedere klus een geschikte Linde heftruck te huur. Bekijk het complete assortiment of neem direct contact op met onze experts!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies