Bel voor advies

Advies nodig?

Kränzle

Kränzle bestaat sinds 1974 en is door de jaren heen ontwikkeld tot één van de grootste leiders op het gebied van professionele hogedrukreinigers. Hierbij leggen zij de nadruk op de hoogste kwaliteit. Innovatie, flexibiliteit en kwaliteit zijn waarden waar Kranzle zich mee onderscheid van haar concurrenten. Door deze waarden te combineren richten zij zich constant op de ontwikkeling van haar producten. Voor hogedrukreinigers van professionele kwaliteit ben je bij Kränzle aan het juiste adres.

Kranzle Logo

Waarom Kränzle?

Er zijn verschillende redenen waarom jij moet kiezen voor de hogedrukreinigers van Kranzle. Zo zijn ze voorzien van RVS kleppen wat zorgt voor een lange levensduur. Verder beschikken de machines over een droogloopbeveiliging. Dit voorkomt schade tijdens de werkzaamheden. De hogedrukspuiten schakelen zich automatisch uit als deze niet gebruikt wordt. Daarnaast is de druk optimaal afgestemd op de hoeveelheid water om het verbruik van water en stroom te verminderen. Hierdoor werken de hogedrukreinigers van Kranzle zeer efficiënt en bespaar je energie. 
Hogedrukreiniger Kranzle
Hogedrukreiniger in de bouwsector
Hogedrukspuit Kranzle
Hogedrukspuit voor reiniging auto
Kranzle Hogedrukspuit
Hogedrukspuit voor Huis & Tuin

Kranzle hogedrukreinigers en De Nood Groep

Bij De Nood Groep hanteren we altijd scherpe prijzen, zo ook voor de hogedrukreinigers van Kranzle. We beschikken over een ruim assortiment aan nieuwe hogedrukspuiten voor professioneel gebruik. Ons team aan specialisten adviseren je graag bij het kiezen van de juiste hogedrukreiniger die past bij jouw werkzaamheden. Heb je speciale wensen? Geen probleem. Bij De Nood Groep leveren we maatwerkoplossingen. Dus twijfel niet en neem meteen contact met ons op.

Hogedrukreiniger kopen?

We beschikken over een breed assortiment hogedrukspuiten voor professioneel gebruik. Je bent bij De Nood Groep altijd aan het juiste adres. We garanderen een goede kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Bekijk nu ons aanbod hogedrukreinigers of neem contact op.

Hogedrukreiniger huren?

Liever een hogedrukspuit huren? Wij verhuren enkele hogedrukreinigers voor professioneel gebruik. Bekijk het complete assortiment op onze website of neem direct contact op met onze experts

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies