Bel voor advies

Advies nodig?

Kärcher

Kärcher is een toonaangevend en wereldwijd aanbieder van hogedrukreinigers en andere reinigingssystemen. Ze besteden veel aandacht aan technologie, service en design. Dit maakt hen leider op het gebied van innovatie. Hierdoor kunnen ze optimaal inspelen op de behoeften van de klant. Daarnaast maken zij een duidelijk verschil door effectieve en economische oplossingen te bieden voor dagelijkse en algemene reinigingswerkzaamheden.

Karcher logo

Waarom Kärcher?

Simpel! Er is op het gebied van professionele hogedrukreinigers geen beter merk. Ze ontwikkelen hogedrukspuiten voor vrije tijd, huishouden, nijverheid en industrie. En dit met een optimale prijs / kwaliteitsverhouding.

Kärcher hogedrukreinigers en De Nood Groep

We hebben een breed aanbod van hogedrukspuiten. Uitermate geschikt voor lichte en zware schoonmaakwerkzaamheden. We geven je graag een passend advies en beschikken over een reparatie team die snel en vakkundig hogedrukreinigers repareert. 

Bij De Nood Groep leveren we ook maatwerkoplossingen. Dus heb je speciale wensen? Twijfel dan niet en neem meteen contact op. Wij helpen je graag verder.

Hogedrukreiniger voor auto
Hogedrukreiniger Kärcher voor auto
Hogedrukspuit professioneel
Hogedrukspuit Kärcher professioneel
Mobiele hogedrukreiniger Karcher

Hogedrukreiniger kopen?

Je kunt bij ons verschillende hogedrukspuiten kopen. Ons ruime aanbod is geschikt voor particulier en professioneel gebruik. Je bent bij ons altijd gegarandeerd van een goede kwaliteit en een scherpe prijs! Bekijk nu ons aanbod of neem contact op.

Hogedrukreiniger huren?

Liever een hogedrukspuit huren? Wij verhuren enkele hogedrukreinigers voor professioneel gebruik. Bekijk het complete assortiment op onze website of neem direct contact op met onze experts.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies