Onze merken

Bij De Nood Groep beschikken we over een uitgebreid assortiment aan heftrucks, graafmachines, shovels of hogedrukreinigers. We beschikken over zowel nieuwe als tweedehands machines. Bij ons is alles mogelijk! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze merken. 

linde heftrucks

Linde

Linde is een erkend merk, gespecialiseerd in het produceren van de beste heftrucks. Op onze website lees je alles wat je moet weten over de kwaliteiten van de Linde heftrucks!

Takeuchi

Takeuchi

Takeuchi hoort bij de top in graafmachines. Krachtig, comfortabel en betrouwbaar. Op onze website lees je meer over het merk Takeuchi en de voordelen die deze graafmachines bieden.

Karcher logo

Kärcher

Kärcher is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van reinigingssystemen en reinigingsproducten. Door kwaliteit en technologische ontwikkeling maken zij een merkbaar verschil in het leven van hun klanten.

Mitsubishi

Mitsubishi

Mitsubishi is bij het grote publiek vooral bekend als automerk. Hiernaast maakt deze Japanse organisatie heftrucks van hoogwaardige kwaliteit. Op onze website lees je meer over het merk en de kwaliteiten van deze heftrucks.