Bel voor advies

Advies nodig?

Onze merken

Bij De Nood Groep beschikken we over een uitgebreid assortiment aan heftrucks, graafmachines, shovels of hogedrukreinigers. We beschikken over zowel nieuwe als tweedehands machines. Bij ons is alles mogelijk! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze merken. 

linde heftrucks

Linde

Linde is een erkend merk, gespecialiseerd in het produceren van de beste heftrucks. Op onze website lees je alles wat je moet weten over de kwaliteiten van de Linde heftrucks!

Takeuchi

Takeuchi

Takeuchi hoort bij de top in graafmachines. Krachtig, comfortabel en betrouwbaar. Op onze website lees je meer over het merk Takeuchi en de voordelen die deze graafmachines bieden.

Karcher logo

Kärcher

Kärcher is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van reinigingssystemen en reinigingsproducten. Door kwaliteit en technologische ontwikkeling maken zij een merkbaar verschil in het leven van hun klanten.

Mitsubishi

Mitsubishi

Mitsubishi is bij het grote publiek vooral bekend als automerk. Hiernaast maakt deze Japanse organisatie heftrucks van hoogwaardige kwaliteit. Op onze website lees je meer over het merk en de kwaliteiten van deze heftrucks.

shaffer shovels

Schäffer

Schäffer ontwikkeld shovels die overal inzetbaar zijn. Deze machines vinden we vaak terug in zowel de bouw- als in de agrarische sector. Schaffer staat bekend als een van de efficiëntste en meest succesvolle leveranciers van shovels. 
Kranzle Logo

Kränzle

Kränzle is één van de grootste leiders op het gebied van professionele hogedrukreinigers. Innovatie, flexibiliteit en kwaliteit zijn waarden waar Kranzle zich mee onderscheid van haar concurrenten. Lees hier alles over het merk.

Logo Waterkracht

Waterkracht

Als specialist op het gebied van reinigingstechniek beschikt Waterkracht over een compleet assortiment reinigingsproducten, onderdelen en accessoires.  Reinigen met voorsprong, dat betekent zaken doen met Waterkracht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies