Bel voor advies

Advies nodig?

Nieuwsbericht overname

Nieuwsbericht overname

Geachte relatie,

We zijn blij u mee te kunnen delen dat de activiteiten van ‘De Nood Groep’ worden overgenomen door Hefmatic te Borssele.

De Nood Groep bestaat uit verschillende disciplines: heftechniek, hydrauliek, grondverzetmachines en reinigingstechniek. De overname gaat om het hele bedrijf met uitzondering van de afdeling reinigingstechniek.

Voor Corné de Nood, mede-eigenaar van De Nood Groep, is het belangrijk om de toekomst van het bedrijf veilig te stellen. Voor zowel medewerkers als klanten. Met de overgang naar Hefmatic denkt Corné hier een goede modus voor gevonden te hebben. Hans Biesma, eigenaar van Hefmatic, ziet de overgang als een welkome aanvulling op het bestaande programma en wil hiermee de basis van Hefmatic in het Zeeuwse verder verstevigen.

Hans Biesma, directeur van Hefmatic, noemt dit een grote stap voor beide partijen. “De overname is een versterking voor Hefmatic,” aldus Hans. “Beide bedrijven kennen hun specialiteiten. Zo is  Hefmatic al jaren officieel dealer van Linde terwijl De Nood Groep goed is ingericht op revisie van machines, onder andere met een moderne spuitcabine.

De afdeling hydrauliek is op zichzelf staand en sluit aan bij de kennis en het dealerschap van Hiab. In 2022 zijn hoogwerkers en minigravers aan het programma van Hefmatic toegevoegd. Door de overname van De Nood Groep wordt ook deze tak met het dealerschap van Takeuchi versterkt.” Met deze overname wordt zowel het personeels- als het klantenbestand uitgebreid. Hiermee is de basis van Hefmatic in het Zeeuwse verder verstevigd.

Peter en Corné zijn blij met deze stap. “Ons bedrijf is in goede handen,” zegt Corné. “In Hefmatic hebben we een professionele partij gevonden die de lijn van De Nood Groep kan voortzetten.”

Corné de Nood, de huidige directeur en zoon van oprichter Peter de Nood, gaat zich in een apart bedrijf maar op dezelfde locatie volledig richten op de verkoop, reparatie en verhuur van hogedrukreinigers. De nieuwe bedrijfsnaam van de reinigingsafdeling wordt ‘Mundar Reinigingsmachines’. Het nieuwe bedrijf is voorlopig bereikbaar op het huidige nummer van De Nood Groep. 

Meer informatie hierover kunt u vinden op: https://denoodgroep.com/mundar-reinigingsmachines/

Zowel Peter & Corné als Hans hebben er alle vertrouwen in dat Hefmatic de service van De Nood Groep voortzet zoals u het gewend bent. Peter de Nood en Corné de Nood zeggen u als relatie heel hartelijk dank voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren. Hans heet u van harte welkom bij Hefmatic.

De overname vindt per direct plaats. De werkzaamheden zullen zowel vanuit Kapelle als vanuit Borssele worden uitgevoerd. Op korte termijn zal de naam De Nood Groep opgaan in Hefmatic. Beide bedrijven blijven op de oude nummers bereikbaar.

Hefmatic is exclusief en trotse dealer voor Zeeland van de merken Linde en Hiab. Na de overname werken er ruim 45 mensen bij Hefmatic. 

Bereikbaarheid

Voorlopig kunt u contact opnemen met ons zoals u gewend bent. Hieronder vermelden wij voor alle duidelijkheid onze (contact)gegevens:

Hefmatic / De Nood Groep B.V.  
Kloosterweg 14
4421 PV Kapelle
Tel: 0113 – 316 822
info@denoodgroep.com
www.denoodgroep.com

Mundar reinigingsmachines
Kloosterweg 14
4421 PV Kapelle
Tel: 0113 – 316 822 (keuze 2)
info@mundar.nl
www.mundar.nl

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

MUNDAR REINIGINGSMACHINES

De afdeling heftrucks, grondverzetmachines en hydrauliek van De Nood Groep gaat vanaf heden samen verder met Hefmatic. De afdeling reinigingstechniek van De Nood Groep gaat

Nieuwsbericht overname

Geachte relatie, We zijn blij u mee te kunnen delen dat de activiteiten van ‘De Nood Groep’ worden overgenomen door Hefmatic te Borssele. De Nood

Nieuwe Takeuchi TB370 voor BSDE

BSDE uit Terneuzen heeft weer een nieuwe Takeuchi aangeschaft. Deze keer een TB370. Uitgerust met veel extra opties zoals een draaikantelstuk met hydraulische tang, cabine

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies