Bel voor advies

Advies nodig?

Nieuwe hogedrukinstallatie voor De Betho uit Goes

Nieuwe hogedrukinstallatie voor De Betho uit Goes

De Betho uit Goes heeft deze week een nieuwe bedrijfsauto in gebruik genomen. Dit voertuig is ingericht met een gepatenteerd KHT systeem. Hiermee gaan ze voor verschillende opdrachtgevers schoonmaak werkzaamheden uitvoeren. Denk daarbij o.a. aan het verwijderen van graffiti en verf op muren, wegdek reiniging, kauwgom van de straat afhalen en steigers in jachthavens schoonmaken.

De KHT hogedrukinstallatie is uitgerust met de nieuwste technologieën en voldoet aan de laatste emissie normen. Door in de watertoevoerzijde gebruik te maken van een warmtewisselaar wordt er tevens een aanzienlijke brandstofbesparing gerealiseerd.

De ingebouwde verwarmingsmodule zorgt voor de unieke en gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek© en heeft de laagste roetuitstoot van alle bekende branders. Met een waarde van 33 ppm voldoet de brander ruimschoots aan de zeer strenge Duitse Bimsch-norm. De Duitste Bimschnorm wordt gehanteerd voor vrachtverkeer dat toegang heeft tot de binnensteden. Dit zorgt voor een extra concurrentievoordeel bij klanten die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Deze innovatieve techniek stelt De Betho in staat tot grote reinigingsprestaties en multifunctionele inzetbaarheid met één en dezelfde installatie.

Specifieke kenmerken van de KHT hogedrukinstallatie:
• Aanzienlijke brandstofbesparing door toepassing van het Waterkracht Ecoboiler verwarmingssysteem.
• Gepatenteerde hogedruk vlakstraal nozzle, bij een messcherpe straal heeft deze nozzle 25 tot 100% meer inslagkracht.
• Vingertip hogedrukpistool, deze vergt slechts 20% van de openingskracht ten opzichte van een conventioneel pistool.
• Het vingertip pistool is voorzien van ingebouwde draaikoppeling.
• RvS spuitlans in 500 bar uitvoering.
• RvS nozzlehouder; de nozzle is beschermd / terugliggend gemonteerd.

Alle medewerkers van de Betho die met dit voertuig op pad zullen gaan hebben eerst een scholing gevolgd en zijn gecertificeerd bevoegd om met deze installatie te mogen en te kunnen werken.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

Open dag 2022

Vrijdag 24 juni: 16.00 – 22.00 uur Zaterdag 25 juni: 10.00 – 15.00 uur We zijn het jaar 2022 gestart vanuit onze nieuwe locatie op

Linde E30 voor DW Prefab

DW Prefab heeft een Linde E30 aangeschaft voor de productiefabriek. Deze heftruck is van alle gemakken voorzien.

Nieuwe Takeuchi TB225 voor De Voogd Grijpskerke

Aannemingsbedrijf De Voogd Grijpskerke B.V. heeft een nieuwe Takeuchi TB225 aangeschaft. Een machine die breed inzetbaar is. Vanwege de uitschuifbare onderwagen is deze graafmachine zeer

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies