Bel voor advies

Advies nodig?

Nieuwe hogedrukinstallatie voor De Betho uit Goes

Nieuwe hogedrukinstallatie voor De Betho uit Goes

De Betho uit Goes heeft deze week een nieuwe bedrijfsauto in gebruik genomen. Dit voertuig is ingericht met een gepatenteerd KHT systeem. Hiermee gaan ze voor verschillende opdrachtgevers schoonmaak werkzaamheden uitvoeren. Denk daarbij o.a. aan het verwijderen van graffiti en verf op muren, wegdek reiniging, kauwgom van de straat afhalen en steigers in jachthavens schoonmaken.

De KHT hogedrukinstallatie is uitgerust met de nieuwste technologieën en voldoet aan de laatste emissie normen. Door in de watertoevoerzijde gebruik te maken van een warmtewisselaar wordt er tevens een aanzienlijke brandstofbesparing gerealiseerd.

De ingebouwde verwarmingsmodule zorgt voor de unieke en gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek© en heeft de laagste roetuitstoot van alle bekende branders. Met een waarde van 33 ppm voldoet de brander ruimschoots aan de zeer strenge Duitse Bimsch-norm. De Duitste Bimschnorm wordt gehanteerd voor vrachtverkeer dat toegang heeft tot de binnensteden. Dit zorgt voor een extra concurrentievoordeel bij klanten die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Deze innovatieve techniek stelt De Betho in staat tot grote reinigingsprestaties en multifunctionele inzetbaarheid met één en dezelfde installatie.

Specifieke kenmerken van de KHT hogedrukinstallatie:
• Aanzienlijke brandstofbesparing door toepassing van het Waterkracht Ecoboiler verwarmingssysteem.
• Gepatenteerde hogedruk vlakstraal nozzle, bij een messcherpe straal heeft deze nozzle 25 tot 100% meer inslagkracht.
• Vingertip hogedrukpistool, deze vergt slechts 20% van de openingskracht ten opzichte van een conventioneel pistool.
• Het vingertip pistool is voorzien van ingebouwde draaikoppeling.
• RvS spuitlans in 500 bar uitvoering.
• RvS nozzlehouder; de nozzle is beschermd / terugliggend gemonteerd.

Alle medewerkers van de Betho die met dit voertuig op pad zullen gaan hebben eerst een scholing gevolgd en zijn gecertificeerd bevoegd om met deze installatie te mogen en te kunnen werken.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

TKD Almere

Ontdek en probeer Schäffer shovels op de TKD Op de TKD is ook een deel van de stand ingericht voor Schäffer Nederland. Daarom kun je

Paul Nieuwenhuijse breidt uit…

Voor de toenemende werkzaamheden heeft Paul Nieuwenhuijse een Takeuchi TB216 aangeschaft. Uitgerust met extra werklampen, dubbele zwaailamp, sloop- sorteerfunctie, verstelbare onderwagen en een radio is

Kijk, die kan weer jaren vooruit

Een elektrische heftruck voor binnen gebruik. Wat is en mooier dan een elektrische heftruck in het magazijn. Met deze Linde E20 moet dat wel goed

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies