Bel voor advies

Advies nodig?

Levering stationair hogedruksysteem ‘op maat’

Levering stationair hogedruksysteem ‘op maat’

Recent hebben we een compleet stationair hogedruksysteem afgeleverd bij ZTZ Logistics in Vlissingen-Oost. Dit systeem wordt gebruikt voor het schoonmaken van heavy duty materieel. Bij ZTZ Logistics worden elke week vele èn grote machines grondig schoongemaakt.

Het was de wens om met meerdere personen met hogedruk en warm water de machines schoon te kunnen maken. Alles is ingebouwd in een door ZTZ Logistics aangeleverde container. Aan de buitenkant hangen RVS hogedruk slanghaspels op een zwenksteun, een lagedruk haspel en haspels voor het gebruik van shampoo.

Er is gekozen voor een opbouw van het hogedruksysteem met een modulaire opstelling. Deze is uitgerust met 4 losse pompen. Per gebruiker word er een losse pomp ingeschakeld. Het ‘brein’ van de installatie, de PLC, kiest altijd de pomp uit met de minste draaiuren. Op deze manier zullen alle pompen nagenoeg evenveel draaiuren hebben. Voor onderhoud aan de installatie is dat heel handig. Alle pompen zijn tegelijkertijd toe aan onderhoud.

Wij van De Nood kunnen u adviseren welk model het beste past in uw situatie. Het assortiment varieert van een hogedrukreiniger op wielen tot aan een complete installatie voor meerdere gebruikers. Onze verhuurmachines worden veel ingehuurd om de pieken in drukke periodes op te vangen.

Als grootse service partner voor heel Zeeland op het gebied van hogedrukreinigers bieden we u een service die altijd bij u aansluit. Wij geven u passend advies, hebben een eigen reparatie team die snel en vakkundig de hogedruk reinigers repareert en kunnen u verhuur machines aanbieden in allerlei uitvoeringen.

U bent welkom om zelf bij ons langs te komen. Desgewenst kunnen wij ook uw machine op laten halen en weer terugbrengen tegen vastgestelde tarieven. Deze service bieden wij aan voor heel Zeeland tegen dezelfde prijs. Zo zit De Nood Groep altijd bij u in de buurt.

De meeste machines zijn uit voorraad leverbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op de link om de brochure in te zien of vul de gegevens in om ons te vertellen wat u zoekt.

Nog even dit: heb je een kapotte hogedrukreiniger en overweeg je om een nieuwe aan te schaffen? Laat ons eerst nog onderzoeken of de huidige hogedrukreiniger nog gerepareerd kan worden.

Breng zelf je hogedrukreiniger bij ons langs of laat hem door ons ophalen. Neem of geef altijd het spuitpistool mee!!!

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

Gezocht: COMMERCIEEL talent

Vanwege de doorlopende groei binnen onze organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega`s die mee willen groeien met DE NOOD GROEP. Is dat wat

Najaarsactie hogedrukreinigers

De najaarsactie is weer begonnen. Ook voor de najaarsactie hebben we met zorg weer een aantal modellen geselecteerd en extra scherp geprijsd. Uiteraard kunt u

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies