Occasions

Karcher hogedrukreiniger Zeeland

verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie

De Nood Groep B.V. is uw Karcher hogedrukspecialist voor de provincie Zeeland en omgeving. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw koudwater of warmwater hogedrukreiniger. U kunt bij ons uw Karcher hogedrukreiniger kopen, huren of laten repareren.

Klik hier om de hogedrukreinigers pagina te bekijken

Als grootse service partner voor heel Zeeland op het gebied van Karcher hogedrukreinigers bieden we u een service die altijd bij u aansluit. Wij geven u passend advies, hebben een eigen reparatie team die snel en vakkundig de hogedrukreinigers repareert en wij kunnen u verhuur machines aanbieden in allerlei uitvoeringen.

“Misschien is uw hogedrukreiniger kapot en heeft u geen idee wat er aan de hand is. Wellicht is het een goed idee om er eerst door ons naar te laten kijken. Het kan goed zijn dat het maar een kleinigheidje is en hoeft u helemaal geen nieuwe hogedrukreiniger aan te schaffen!! Zo denken we graag met u mee.”

U bent welkom om bij ons langs te komen met uw Karcher hogedrukreiniger. Desgewenst kunnen wij ook uw machine op laten halen en weer terugbrengen tegen vastgestelde tarieven. Deze service bieden wij aan voor heel Zeeland tegen dezelfde prijs. Zo zit De Nood Groep altijd bij u in de buurt.

Klik op de gele button om contact met ons op te nemen

 

© Copyright De Nood

WhatsApp