Occasions

Introductie nieuwe Takeuchi modellen op GTH2015 en Matexpo

september
2015

Aanmelden voor Matexpo 2-6 september in Kortrijk, België
Bezoek de beurs

Aanmelden voor Groentechniek Holland 8-9-10 september in Biddinghuizen
Bezoek de beurs


Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met de nieuwe modellen van Takeuchi: de 1, 3 en 4-tons rupskraan welke u op de beurs in Kortrijk en Biddinghuizen kunt bewonderen.

Takeuchi staat wereldwijd bekend om zijn innovaties op het gebied van kwalitatief hoogwaardige  grondverzetmachines. Elke machine is ontworpen, rekening houdend met alle (nieuwe) uitdagingen die klanten in de praktijk tegenkomen en gebouwd volgens de laatste technieken.

Als dealer van dit sterke merk voorzien wij u gedurende de hele levensduur van de machine van de beste service. Tevens helpen wij u bij huur-, lease en financieringsmogelijkheden.

TB210R_VRIJSTAAND

TB210 R LSA: compact in zijn uitvoering en comfortabel in gebruik

Deze 1-tonner is ontwikkeld en opgebouwd volgens een slimme technologie, die de machine zeer compact en breed inzetbaar maakt. Ideaal voor werkzaamheden op plekken met een smalle toegang en beperkte ruimte om te manoeuvreren.  De comfortabele zitpositie en de eenvoudige bediening (servo) stellen de machinist in staat om gedurende langere tijd moeiteloos te kunnen werken.


TB230_VRIJSTAAND

 

TB230: duurzaamheid en souplesse in één
De ruime, luxe ingerichte cabine, geeft de machinist goed zicht op zijn werk het bedieningspaneel.  Deze machine is voorzien van een powermodus voor de zwaardere werkzaamheden, inclusief accumulator voor het eenvoudig wisselen van uitrustingstukken.


TB240_VRIJSTAAND

 

TB240: stille motor, meer vermogen
Met de introductie van de TB240 legt Takeuchi de lat nóg eens hoger. Deze modern ingerichte machine combineert extra vermogen met een stille motor. Met de TB240 heeft u alles onder controle.

 


Aanmelden voor Matexpo 2-6 september in Kortrijk, België
Bezoek de beurs

 

Aanmelden voor Groentechniek Holland 8-9-10 september in Biddinghuizen
Bezoek de beurs

 

 

 

Terug naar overzicht

© Copyright De Nood

WhatsApp