Occasions

Hydrauliek slang service

De Nood Groep B.V. is gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en reviseren van hydraulische systemen. Dat doen wij op locatie en in onze werkplaats in ‘s-Gravenpolder.

Vanuit een jarenlange ervaring hebben wij echte specialisten in huis m.b.t. alles wat met hydrauliek te maken heeft. Denk aan hydraulische slangen, cilinders, aandrijvingen, besturingen, en alles wat met hoge- en lagedruk systemen te maken heeft. Met deze kennis bieden wij dan ook een hydrauliek service aan van hoge kwaliteit. Onze ervaren monteurs kunnen uw probleem snel lokaliseren en kunnen dit in vele gevallen direct oplossen. Hiervoor kunt u bij ons in de werkplaats terecht of wij komen met onze goed uitgeruste servicebus naar u toe!

Hydraulische onderdelen

Naast onze service beschikken wij over een groot magazijn. Vanuit ons magazijn leveren we ook hydraulische delen zoals slangen, koppelingen, cilinders en componenten. De meeste onderdelen kunnen wij vrijwel direct leveren. Slangen kunnen wij direct maken en leveren terwijl u wacht. Zo wordt uw stilstand tot een minimum beperkt.

1 UUR SERVICE

Hydrauliekslangen

Slang defect?

Bel direct: 0113 - 316822

Bel direct: 0113 - 316822

© Copyright De Nood

WhatsApp