Bel voor advies

Advies nodig?

Gezocht: COMMERCIEEL talent

Gezocht: COMMERCIEEL talent

Vanwege de doorlopende groei binnen onze organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega`s die mee willen groeien met DE NOOD GROEP. Is dat wat voor jou???

Voor onze verkoop afdeling zijn we op zoek naar een commerciële medewerker.

Heb je humor, ben je enthousiast en vindt je het leuk om met mensen om te gaan? Als verkoper binnen onze organisatie adviseer je onze klanten welke machine het beste past bij de wensen die ze hebben. Je ontvangt potentiele kopers op kantoor, werkt offertes uit en als het nodig is ga je bij klanten langs om een offerte toe te lichten of om een inruilmachine te taxeren. Uiteindelijk ben jij iemand die deals kan sluiten, je bent resultaatgericht en je geniet ervan als een klant ook blij is met de deal.

Heb jij verkoop skills, ben je nauwkeurig en kritisch en geniet je ervan als je wordt uitgedaagd? Laat dan zeker van je horen.

Neem vandaag nog contact op via 06-42014190 of solliciteer per mail: corne@denoodgroep.com

Wil je eerst een keer binnenstappen? Welkom. Het is wel handig om dat eerst even te bellen.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

Gezocht: COMMERCIEEL talent

Vanwege de doorlopende groei binnen onze organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega`s die mee willen groeien met DE NOOD GROEP. Is dat wat

Najaarsactie hogedrukreinigers

De najaarsactie is weer begonnen. Ook voor de najaarsactie hebben we met zorg weer een aantal modellen geselecteerd en extra scherp geprijsd. Uiteraard kunt u

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies