Bel voor advies

GEZOCHT: CHEF WERKPLAATS

De Nood Groep is in Zeeland en West-Brabant de specialist in reparatie, verkoop en verhuur van heftrucks, graafmachines en hogedrukreinigers. Wij bieden specifiek service aan Linde & Mitsubishi heftrucks, Takeuchi & Schäffer grondverzetmachines, hogedrukreinigers en wij hebben een uitgebreide hydrauliek(langen) service. Wij zijn een middelgroot bedrijf met flinke groeiambities. Op dit moment nog gevestigd in ’s-Gravenpolder. Per januari 2022 verhuizen wij naar een grote nieuwbouwlocatie, kort aan de A58 in Kapelle.

Onze werkplaats is verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie en verkoop klaarmaken van machines. Tevens voeren we onderhoud en reparaties uit op locatie bij klanten in de regio. Voor ons werkplaatskantoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste en doortastende:

Chef Werkplaats (40 uur)

In deze functie geef je leiding aan de service medewerkers op de binnen- en buitendienst. Als chef werkplaats zorg je ervoor dat de werkzaamheden in de werkplaats en expeditie goed, efficiënt en slagvaardig verlopen. Het is belangrijk dat je meedenkt met de visie en strategie van De Nood Groep en deze veranderingen kunt omzetten in de werkplaats en expeditie. Het actief sturen op een klantgerichte werkplaats is één van de voornaamste doelstellingen. Je stuurt actief mee met de planning, zorgt voor efficiënte werkmethoden en adviseert over mogelijke optimalisaties. In deze functie werk je zelfstandig en je hebt een betrokken en gedreven instelling. Werken in een veranderde organisatie spreekt jou aan! Tevens hecht jij veel waarde aan het leveren van goede kwaliteit en heb je de veiligheid hoog in het vaandel staan.

Jouw profiel

  • HTS/MTS werk- en denkniveau
  • Goede gemotiveerde en communicatieve eigenschappen
  • Je hebt een betrokken en gedreven instelling
  • Kennis en ervaring met Linde heftrucks

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze werkplaats manager?

Stuur jouw motivatie en CV naar mij, Corne de Nood, corne@denoodgroep.com. Voor meer informatie kun je mij ook rechtstreeks bellen: 06-42014190.

Deel dit bericht via:

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on print

Bekijk ook

GEZOCHT: CHEF WERKPLAATS

De Nood Groep is in Zeeland en West-Brabant de specialist in reparatie, verkoop en verhuur van heftrucks, graafmachines en hogedrukreinigers. Wij bieden specifiek service aan

Nieuwe aanwinst voor Livingstone

Recent hebben we een zo goed als nieuwe tweedehands heftruck afgeleverd. Livingstone is een vooruitstrevende en professionele leverancier van tuinmaterialen in de ruimste zin van

Bel voor advies

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan