De Nood Groep biedt service aan professionele Kärcher hogedrukreinigers in heel ZEELAND

Ieder bedrijf kan bij De Nood Groep terecht voor service en reparatie aan een professionele Kärcher hogedrukreiniger. De Nood Groep is een bekende speler op het gebied van reinigingstechniek en heeft veel ervaring met verkoop, verhuur en service aan hogedrukreinigers.

Gaat uw hogedrukreiniger kapot en u heeft direct een andere machine nodig om uw werk af te maken? Geen paniek; wij kunnen een hogedrukreiniger uit onze verhuur vloot inzetten ter overbrugging van een reparatie.

Na het maken van een afspraak bent u altijd welkom om uw hogedrukreiniger te brengen voor reparatie. Met onze breng- en ophaal service kunnen we ook uw hogedrukreiniger op laten halen en weer terugbrengen na de reparatie in onze eigen werkplaats. Met deze service is De Nood Groep uw aanspreekpunt voor heel Zeeland, Brabant en Zuid-Holland.

 

<<< Ga nu naar de pagina HOGEDRUKREINIGERS en laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen >>>

 

Bekijk ook

GEZOCHT: Heftruck technicus

Als techniek een uitdaging voor je is, hebben wij er de invulling voor! Wij zoeken een technicus voor werkzaamheden aan intern transport materiaal van heftruck

Elektrische shovel voor de camping van Baarland

Camping Scheldeoord uit Baarland heeft geïnvesteerd in een elektrische shovel. De Elektrische Schaffer 24e wiellader werkt emissievrij, wat betekend dat uitlaatgassen tot het verleden behoren.

Call Now ButtonBel voor advies