Colorado, heetwatertechniek in tandemasser

De Hot Aqua Blasters uit de serie “Colorado” worden geleverd in een tandem-asser-aanhanger met een glasvezel versterkte opbouw. De bodem is geheel waterdicht gecoat en geseald. RVS frame voor de powerset. Aluminium haspel opgebouwd in een RvS steun. Er wordt alleen met duurzame materialen gebouwd. De levensduur van deze trailer is veel langer dan de conventionele bouwmethode.

Investeren in deze revolutionere techniek biedt u nog meer voordelen:

• Deze bouwwijze is beduidend lichter en flexibeler qua vormgeving. Dit heeft als voordeel dat u over een watertank beschikt van maar liefst maximaal 1100 liter!!
• De schoonste brander in haar soort. De CO uitstoot van de brander is slechts 33 PPM. Dit is lager dan de strenge Duitse Bimsch norm die voorschrijft welke vrachtwagens er in de binnenstad mogen rijden. De Bimsch norm is 60 PPM. Een onafhankelijk testrapport is leverbaar.
• Deze brander is door haar schone verbranding uiteraard ook een stuk zuiniger. De brandstofbesparing is ruim 20%, vraag naar de berekening.
• De bediening is d.m.v. touchscreen bedieningspaneel. Alle elektrische schakelcomponenten bevinden zich bij de machine. Alleen de stuurstroom dient naar de machine geleidt te worden. Dit bespaart veel elektrische bekabeling en is dus bedrijfszekerder. Bovendien is een touchscreen gebruiksvriendelijker.
• Wij maken gebruik van een nieuwe door Waterkracht ontwikkelde hogedrukpomp. Deze pomp heeft speciale dichtingen waardoor de standtijd van de pomp aanzienlijk verlengd wordt en daarnaast de kosten van onderhoud lager zijn.
• De pomp is door middel van een vertragingskast aan een Kubota dieselmotor bevestigd. Het voordeel hiervan is dat er compacter gebouwd kan worden. Er wordt geen gebruik gemaakt van V-snaren met daarbij behorende
beschermkap die (los) trillen. Bovendien kan de pomp lager t.o.v. de motor gemonteerd worden hetgeen de instroom van het water bevordert en zodoende de standtijd weer verlengd.

 

Type Colorado 315 Colorado 350 Colorado 518 Colorado 530
Max. werkdruk bar 280 350 500 500
Volume ltr/uur 15 17 1080 30
Max. temp. °C aan spuitmond KHT ® KHT ® KHT ® KHT ®
Dieselmotor Kubota 2-cilinder Kubota 3-cilinder Kubota 3-cilinder Kubota 4-cilinder
Brandstoftank ltr 70 70 80 130 + 240
Watertank ltr 1100 1100 1100 650
Hogedrukslang m 25 25 25 25
Toevoerslang m 25 25 25 25
Afstandsbediening optioneel optioneel optioneel optioneel

Deel dit bericht via:

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on print

Bekijk ook

De eerste nieuwe Rotair voor Duitsland

De eerste Rotair rupsdumper voor Duitsland is 2 weken geleden op transport gegaan. Deze rupsdumper gaat gebruikt worden voor hovenierswerk en tuinaanleg. De enorme kracht

Nieuwe shovel voor Mieras

Deze week heeft A. Mieras uit Borssele zijn Schäffer 2436 in gebruik genomen. Stoer uitgerust met brede banden en een volledig gesloten cabine is deze

Nieuwe Takeuchi TB225 met DKS

Aan onze vaste klant BSDE hebben we een nieuwe Takeuchi TB225 met een Engcon draaikantelstuk mogen leveren. Deze 2,5 tons graafmachine is uitgerust met een

Call Now ButtonBel voor advies