Bel voor advies

Advies nodig?

BSDE breidt uit met een nieuwe Takeuchi TB216

BSDE breidt uit met een nieuwe Takeuchi TB216

Bart Strik van BSDE uit Terneuzen heeft onlangs zijn nieuwe Takeuchi TB216 in gebruik genomen. De keuze voor een nieuwe Takeuchi werd voornamelijk bepaald door de goede ervaring die BSDE heeft met Takeuchi, de kracht van deze machines en het bedieningsgemak. De nieuwe Takeuchi TB216 is een vervanger voor de oude Takeuchi TB016 en komt in de rij te staan naast een onlangs aangeschafte Takeuchi TB23R.

Bart is trots op het werk dat zijn personeel elke dag weer vlot en netjes uitvoert en vindt het dan ook belangrijk om goede machines aan te schaffen. Deze machine met een zeer ruime cabine is o.a. uitgevoerd met een hydraulische snelwissel, graafbakken met omkeer-oren en extra werklampen op de cabine in LED uitgevoerd. Daarnaast heeft BSDE ook een sloophamer die voor deze machine gebruikt kan worden. De 1,8-tons machine kan makkelijk meegenomen worden op een aanhanger.

BSDE is specialist op het gebied van kabels en leidingwerken. Opdrachtgevers zijn onder meer: nutsbedrijven en overheden.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

Open dag 2022

Vrijdag 24 juni: 16.00 – 22.00 uur Zaterdag 25 juni: 10.00 – 15.00 uur We zijn het jaar 2022 gestart vanuit onze nieuwe locatie op

Linde E30 voor DW Prefab

DW Prefab heeft een Linde E30 aangeschaft voor de productiefabriek. Deze heftruck is van alle gemakken voorzien.

Nieuwe Takeuchi TB225 voor De Voogd Grijpskerke

Aannemingsbedrijf De Voogd Grijpskerke B.V. heeft een nieuwe Takeuchi TB225 aangeschaft. Een machine die breed inzetbaar is. Vanwege de uitschuifbare onderwagen is deze graafmachine zeer

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies