Bel voor advies

Advies nodig?

BSDE breidt uit met een nieuwe Takeuchi TB216

BSDE breidt uit met een nieuwe Takeuchi TB216

Bart Strik van BSDE uit Terneuzen heeft onlangs zijn nieuwe Takeuchi TB216 in gebruik genomen. De keuze voor een nieuwe Takeuchi werd voornamelijk bepaald door de goede ervaring die BSDE heeft met Takeuchi, de kracht van deze machines en het bedieningsgemak. De nieuwe Takeuchi TB216 is een vervanger voor de oude Takeuchi TB016 en komt in de rij te staan naast een onlangs aangeschafte Takeuchi TB23R.

Bart is trots op het werk dat zijn personeel elke dag weer vlot en netjes uitvoert en vindt het dan ook belangrijk om goede machines aan te schaffen. Deze machine met een zeer ruime cabine is o.a. uitgevoerd met een hydraulische snelwissel, graafbakken met omkeer-oren en extra werklampen op de cabine in LED uitgevoerd. Daarnaast heeft BSDE ook een sloophamer die voor deze machine gebruikt kan worden. De 1,8-tons machine kan makkelijk meegenomen worden op een aanhanger.

BSDE is specialist op het gebied van kabels en leidingwerken. Opdrachtgevers zijn onder meer: nutsbedrijven en overheden.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

Gezocht: COMMERCIEEL talent

Vanwege de doorlopende groei binnen onze organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega`s die mee willen groeien met DE NOOD GROEP. Is dat wat

Najaarsactie hogedrukreinigers

De najaarsactie is weer begonnen. Ook voor de najaarsactie hebben we met zorg weer een aantal modellen geselecteerd en extra scherp geprijsd. Uiteraard kunt u

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies