Bel voor advies

Advies nodig?

Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kiest voor Takeuchi

Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kiest voor Takeuchi

Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kiest voor Takeuchi TB210R.

Onlangs is bij Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet een Takeuchi TB210R graafmachine afgeleverd door De Nood.

Bij De Nood is de machine o.a. voorzien van een extra dubbelwerkende functie. Dit nieuwe model van Takeuchi heeft een comfortabele servobediening door middel van joysticks naast de stoel. De 2 rijsnelheden van 2,0 en 3,7 km/h maakt hem uniek in zijn klasse. De inzetbaarheid wordt vergroot door de uitschuifbare onderwagen van 750 tot 1020mm breed waardoor deze graafmachine nog steeds door een deur past. Het dozerblad is eenvoudig aan deze breedtes aan te passen.

Eigenaar Michael Bogers heeft bewust voor de Takeuchi gekozen vanwege de grote betrouwbaarheid van dit merk. “Je kunt op deze machines rekenen”, geeft hij aan, “Ik heb al jaren ervaring met een 5 tons Takeuchi machine, dan is de keuze toch eenvoudiger. Koos Luijk van de Nood heeft ons op een prettige manier geholpen en de opbouw van de extra functie lijkt wel af fabriek. Voor ons is het belangrijk dat een leverancier lokaal actief is, dat laat de Nood als Takeuchi dealer duidelijk zien.”

Een breed graafmachineverhuur en grondverzetbedrijf neerzetten waar de klanten in alle opzichten volledig op kunnen rekenen. Dat was het doel waarmee Michael Bogers in in 2008 M. Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet oprichtte.
Michael wist het vertrouwen van zijn klanten snel te winnen door hard te werken, afspraken na te komen en met betrouwbare, nette machines te werken. Of het nu gaat om het uitgraven van rioleringen, het delven van graven of het rooien van struikgewas. Veel bedrijven en particulieren weten Michael te vinden vanwege zijn inzet en zijn machines.

Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kunt u inschakelen voor graafwerkzaamheden aan: vijvers, zwembaden, riolering, aanbouwen, straatwerk, tuinen. Ook kunt u terecht voor aan- en afvoer van grond, levering van straatzand, compost, sloopwerkzaamheden en het afvoeren van sloopafval.

www.mbogers.nl

Op de foto krijgt Michael Bogers de sleutel overhandigd door Corné de Nood.
Hier kunt u een PDF van deze machine downloaden.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

TKD Almere

Ontdek en probeer Schäffer shovels op de TKD Op de TKD is ook een deel van de stand ingericht voor Schäffer Nederland. Daarom kun je

Paul Nieuwenhuijse breidt uit…

Voor de toenemende werkzaamheden heeft Paul Nieuwenhuijse een Takeuchi TB216 aangeschaft. Uitgerust met extra werklampen, dubbele zwaailamp, sloop- sorteerfunctie, verstelbare onderwagen en een radio is

Kijk, die kan weer jaren vooruit

Een elektrische heftruck voor binnen gebruik. Wat is en mooier dan een elektrische heftruck in het magazijn. Met deze Linde E20 moet dat wel goed

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies