Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kiest voor Takeuchi

Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kiest voor Takeuchi TB210R.

Onlangs is bij Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet een Takeuchi TB210R graafmachine afgeleverd door De Nood.

Bij De Nood is de machine o.a. voorzien van een extra dubbelwerkende functie. Dit nieuwe model van Takeuchi heeft een comfortabele servobediening door middel van joysticks naast de stoel. De 2 rijsnelheden van 2,0 en 3,7 km/h maakt hem uniek in zijn klasse. De inzetbaarheid wordt vergroot door de uitschuifbare onderwagen van 750 tot 1020mm breed waardoor deze graafmachine nog steeds door een deur past. Het dozerblad is eenvoudig aan deze breedtes aan te passen.

Eigenaar Michael Bogers heeft bewust voor de Takeuchi gekozen vanwege de grote betrouwbaarheid van dit merk. “Je kunt op deze machines rekenen”, geeft hij aan, “Ik heb al jaren ervaring met een 5 tons Takeuchi machine, dan is de keuze toch eenvoudiger. Koos Luijk van de Nood heeft ons op een prettige manier geholpen en de opbouw van de extra functie lijkt wel af fabriek. Voor ons is het belangrijk dat een leverancier lokaal actief is, dat laat de Nood als Takeuchi dealer duidelijk zien.”

Een breed graafmachineverhuur en grondverzetbedrijf neerzetten waar de klanten in alle opzichten volledig op kunnen rekenen. Dat was het doel waarmee Michael Bogers in in 2008 M. Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet oprichtte.
Michael wist het vertrouwen van zijn klanten snel te winnen door hard te werken, afspraken na te komen en met betrouwbare, nette machines te werken. Of het nu gaat om het uitgraven van rioleringen, het delven van graven of het rooien van struikgewas. Veel bedrijven en particulieren weten Michael te vinden vanwege zijn inzet en zijn machines.

Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kunt u inschakelen voor graafwerkzaamheden aan: vijvers, zwembaden, riolering, aanbouwen, straatwerk, tuinen. Ook kunt u terecht voor aan- en afvoer van grond, levering van straatzand, compost, sloopwerkzaamheden en het afvoeren van sloopafval.

www.mbogers.nl

Op de foto krijgt Michael Bogers de sleutel overhandigd door Corné de Nood.
Hier kunt u een PDF van deze machine downloaden.

Deel dit bericht via:

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on print

Bekijk ook

De eerste nieuwe Rotair voor Duitsland

De eerste Rotair rupsdumper voor Duitsland is 2 weken geleden op transport gegaan. Deze rupsdumper gaat gebruikt worden voor hovenierswerk en tuinaanleg. De enorme kracht

Nieuwe shovel voor Mieras

Deze week heeft A. Mieras uit Borssele zijn Schäffer 2436 in gebruik genomen. Stoer uitgerust met brede banden en een volledig gesloten cabine is deze

Nieuwe Takeuchi TB225 met DKS

Aan onze vaste klant BSDE hebben we een nieuwe Takeuchi TB225 met een Engcon draaikantelstuk mogen leveren. Deze 2,5 tons graafmachine is uitgerust met een

Call Now ButtonBel voor advies