Bel voor advies

Advies nodig?

Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kiest voor Takeuchi

Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kiest voor Takeuchi

Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kiest voor Takeuchi TB210R.

Onlangs is bij Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet een Takeuchi TB210R graafmachine afgeleverd door De Nood.

Bij De Nood is de machine o.a. voorzien van een extra dubbelwerkende functie. Dit nieuwe model van Takeuchi heeft een comfortabele servobediening door middel van joysticks naast de stoel. De 2 rijsnelheden van 2,0 en 3,7 km/h maakt hem uniek in zijn klasse. De inzetbaarheid wordt vergroot door de uitschuifbare onderwagen van 750 tot 1020mm breed waardoor deze graafmachine nog steeds door een deur past. Het dozerblad is eenvoudig aan deze breedtes aan te passen.

Eigenaar Michael Bogers heeft bewust voor de Takeuchi gekozen vanwege de grote betrouwbaarheid van dit merk. “Je kunt op deze machines rekenen”, geeft hij aan, “Ik heb al jaren ervaring met een 5 tons Takeuchi machine, dan is de keuze toch eenvoudiger. Koos Luijk van de Nood heeft ons op een prettige manier geholpen en de opbouw van de extra functie lijkt wel af fabriek. Voor ons is het belangrijk dat een leverancier lokaal actief is, dat laat de Nood als Takeuchi dealer duidelijk zien.”

Een breed graafmachineverhuur en grondverzetbedrijf neerzetten waar de klanten in alle opzichten volledig op kunnen rekenen. Dat was het doel waarmee Michael Bogers in in 2008 M. Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet oprichtte.
Michael wist het vertrouwen van zijn klanten snel te winnen door hard te werken, afspraken na te komen en met betrouwbare, nette machines te werken. Of het nu gaat om het uitgraven van rioleringen, het delven van graven of het rooien van struikgewas. Veel bedrijven en particulieren weten Michael te vinden vanwege zijn inzet en zijn machines.

Bogers Minigraafverhuur en Grondverzet kunt u inschakelen voor graafwerkzaamheden aan: vijvers, zwembaden, riolering, aanbouwen, straatwerk, tuinen. Ook kunt u terecht voor aan- en afvoer van grond, levering van straatzand, compost, sloopwerkzaamheden en het afvoeren van sloopafval.

www.mbogers.nl

Op de foto krijgt Michael Bogers de sleutel overhandigd door Corné de Nood.
Hier kunt u een PDF van deze machine downloaden.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

Open dag 2022

Vrijdag 24 juni: 16.00 – 22.00 uur Zaterdag 25 juni: 10.00 – 15.00 uur We zijn het jaar 2022 gestart vanuit onze nieuwe locatie op

Linde E30 voor DW Prefab

DW Prefab heeft een Linde E30 aangeschaft voor de productiefabriek. Deze heftruck is van alle gemakken voorzien.

Nieuwe Takeuchi TB225 voor De Voogd Grijpskerke

Aannemingsbedrijf De Voogd Grijpskerke B.V. heeft een nieuwe Takeuchi TB225 aangeschaft. Een machine die breed inzetbaar is. Vanwege de uitschuifbare onderwagen is deze graafmachine zeer

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies