Bel voor advies

Advies nodig?

Bakker Boer is blij met de nieuwe hogedrukreiniger

Deze week heeft Bakker Boer zijn nieuwe warmwater hogedrukreiniger opgehaald.

De Kränzle Therm 1200 met een krukaspomp gaat gebruikt worden voor het schoonmaken van de bakkerij en het wagenpark. Op diverse plaatsen komen automatische RVS slanghaspels te hangen. De spuitpistolen zijn uitgerust met snelkoppelingen zodat spuitlansen snel gewisseld kunnen worden. Met verschillende soorten spuitlansen kunnen ze kiezen met welke druk ze willen spuiten.

Ook een hogedrukreiniger kopen?

Wij van De Nood kunnen u adviseren welk model het beste past in uw situatie. Het assortiment varieert van een hogedrukreiniger op wielen tot aan een complete installatie voor meerdere gebruikers. Onze verhuurmachines worden veel ingehuurd om de pieken in drukke periodes op te vangen.

Klik hier om alle modellen te bekijken

Als grootse service partner voor heel Zeeland op het gebied van hogedrukreinigers bieden we u een service die altijd bij u aansluit. Wij geven u passend advies, hebben een eigen reparatie team die snel en vakkundig de hogedruk reinigers repareert en kunnen u verhuur machines aanbieden in allerlei uitvoeringen.

U bent welkom om zelf bij ons langs te komen. Desgewenst kunnen wij ook uw machine op laten halen en weer terugbrengen tegen vastgestelde tarieven. Deze service bieden wij aan voor heel Zeeland tegen dezelfde prijs. Zo zit De Nood Groep altijd bij u in de buurt.

De meeste machines zijn uit voorraad leverbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op de link om de brochure in te zien of vul de gegevens in om ons te vertellen wat u zoekt.

Nog even dit: heb je een kapotte hogedrukreiniger en overweeg je om een nieuwe aan te schaffen? Laat ons eerst nog onderzoeken of de huidige hogedrukreiniger nog gerepareerd kan worden.

Breng zelf je hogedrukreiniger bij ons langs of laat hem door ons ophalen. Neem of geef altijd het spuitpistool mee!!!

Deel dit bericht via:

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on print

Bekijk ook

GEZOCHT: Heftruck technicus

Als techniek een uitdaging voor je is, hebben wij er de invulling voor! Vanaf 2022 zullen we gaan verhuizen naar onze nieuwe locatie. Vanwege de

Bel voor advies

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan