Bel voor advies

Advies nodig?

Allround warehouse stapelaar

Allround warehouse stapelaar

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van magazijn-apparatuur van Mitsubishi vorkheftrucks is een geheel nieuwe serie meeloop-stapelaars, AXIA ES, die in elke omgeving een uitzonderlijke productiviteit biedt.

De naam, gebaseerd op het Engelse woord voor ‘as’, is gekozen om het uitzonderlijke draaivermogen en de onovertroffen wendbaarheid van de truck weer te geven, zelfs in de krapste ruimtes. Mitsubishi omschrijft AXIA als ‘de allrounder’, omdat de veelzijdigheid ervan – en de uitgebreide keuze aan modellen – een antwoord biedt op een breed scala aan behoeften op de werkplek.

Dankzij een extreem compacte aandrijfunit, een zeer smal chassis, uitstekend zicht en een gebruiksvriendelijke, state-of-the-art disselbesturing, kan de AXIA worden gebruikt binnen voertuigen, bij het blokstapelen en in elke andere situatie waar de ruimte beperkt is. Onder dergelijke omstandigheden kan de chauffeur onmiddellijk de prestatie-instelling overschakelen naar de veiligheidsmodus om een gepaste snelheid aan te houden.

De trucks zijn beschikbaar in een capaciteit van 1,0, 1,2, 1,4 en 1,6 ton. AXIA-modellen kunnen niet alleen lasten heffen tot een hoogte van maximaal 5,4 meter, maar kunnen deze lasten ook zonder probleem verticaal vervoeren over een afstand van 50 meter en meer. Voor incidentele langere afstanden kan de klant op de stapelaars van 1,2 en 1,6 ton een uitklapbaar meerij-platform specificeren.

Voor werkplekken met een helling of oneffen vloer kunnen modellen met een voorhef-functie worden gekozen, bij elke capaciteit tussen 1,2 en 1,6 ton. Er is ook een schrijlingse versie voor de afhandeling van bodempallets tot een breedte van 1200 mm.

Hoewel stapelaars in het algemeen geen last hebben van regen, opspattend water, vuil, stof en ruw gebruik, moet het voor gebruikers een geruststellende gedachte zijn dat zelfs deze extreme omstandigheden de AXIA niet zullen tegenhouden. De uiterst duurzame en onderhoudsarme functies die door Mitsubishi zijn ontwikkeld voor de robuuste en krachtige PREMIA ES pallet-serie, zoals een afgedicht chassis, waterbestendig ontwerp, schokbestendige en afgedichte transmissie, zijn ook aanwezig in de AXIA.

Aan de keuze van 15 standaardmodellen kunnen allerlei speciale optionele functies worden toegevoegd om voor elke klant de perfecte stapelaar te vormen.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

Gezocht: COMMERCIEEL talent

Vanwege de doorlopende groei binnen onze organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega`s die mee willen groeien met DE NOOD GROEP. Is dat wat

Najaarsactie hogedrukreinigers

De najaarsactie is weer begonnen. Ook voor de najaarsactie hebben we met zorg weer een aantal modellen geselecteerd en extra scherp geprijsd. Uiteraard kunt u

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies