Allround warehouse stapelaar

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van magazijn-apparatuur van Mitsubishi vorkheftrucks is een geheel nieuwe serie meeloop-stapelaars, AXIA ES, die in elke omgeving een uitzonderlijke productiviteit biedt.

De naam, gebaseerd op het Engelse woord voor ‘as’, is gekozen om het uitzonderlijke draaivermogen en de onovertroffen wendbaarheid van de truck weer te geven, zelfs in de krapste ruimtes. Mitsubishi omschrijft AXIA als ‘de allrounder’, omdat de veelzijdigheid ervan – en de uitgebreide keuze aan modellen – een antwoord biedt op een breed scala aan behoeften op de werkplek.

Dankzij een extreem compacte aandrijfunit, een zeer smal chassis, uitstekend zicht en een gebruiksvriendelijke, state-of-the-art disselbesturing, kan de AXIA worden gebruikt binnen voertuigen, bij het blokstapelen en in elke andere situatie waar de ruimte beperkt is. Onder dergelijke omstandigheden kan de chauffeur onmiddellijk de prestatie-instelling overschakelen naar de veiligheidsmodus om een gepaste snelheid aan te houden.

De trucks zijn beschikbaar in een capaciteit van 1,0, 1,2, 1,4 en 1,6 ton. AXIA-modellen kunnen niet alleen lasten heffen tot een hoogte van maximaal 5,4 meter, maar kunnen deze lasten ook zonder probleem verticaal vervoeren over een afstand van 50 meter en meer. Voor incidentele langere afstanden kan de klant op de stapelaars van 1,2 en 1,6 ton een uitklapbaar meerij-platform specificeren.

Voor werkplekken met een helling of oneffen vloer kunnen modellen met een voorhef-functie worden gekozen, bij elke capaciteit tussen 1,2 en 1,6 ton. Er is ook een schrijlingse versie voor de afhandeling van bodempallets tot een breedte van 1200 mm.

Hoewel stapelaars in het algemeen geen last hebben van regen, opspattend water, vuil, stof en ruw gebruik, moet het voor gebruikers een geruststellende gedachte zijn dat zelfs deze extreme omstandigheden de AXIA niet zullen tegenhouden. De uiterst duurzame en onderhoudsarme functies die door Mitsubishi zijn ontwikkeld voor de robuuste en krachtige PREMIA ES pallet-serie, zoals een afgedicht chassis, waterbestendig ontwerp, schokbestendige en afgedichte transmissie, zijn ook aanwezig in de AXIA.

Aan de keuze van 15 standaardmodellen kunnen allerlei speciale optionele functies worden toegevoegd om voor elke klant de perfecte stapelaar te vormen.

Deel dit bericht via:

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on print

Bekijk ook

De eerste nieuwe Rotair voor Duitsland

De eerste Rotair rupsdumper voor Duitsland is 2 weken geleden op transport gegaan. Deze rupsdumper gaat gebruikt worden voor hovenierswerk en tuinaanleg. De enorme kracht

Nieuwe shovel voor Mieras

Deze week heeft A. Mieras uit Borssele zijn Schäffer 2436 in gebruik genomen. Stoer uitgerust met brede banden en een volledig gesloten cabine is deze

Call Now ButtonBel voor advies