5 redenen om te kiezen voor Mitsubishi

1
Unieke 4-wiel besturing, electronisch instelbaar

Voorbeeld: u heft een last die iets te zwaar is en de achterwielen komen van de vloer. Moeiteloos draait de Mitsubishi van zijn plaats dankzij de afzonderlijk aangedreven voorwielen. Deze zijn namelijk aangesloten op de stuurhoeksensor. Verder draaien de achterwielen meer dan 100 graden waardoor de prestaties van deze heftruck ook in kleine ruimtes uitzonderlijk zijn.
Gaat u volgas een bocht in? De heftruck is dusdanig in te stellen dat deze zelf afremt.

2
Het beste uitzicht vanaf de bestuurdersstoel.

Menig heftruckmerk heeft hier grote moeite mee: optimale prestaties en goed zicht op je vorken. Precies op dat gebied heeft Mitsubishi heel goed geluisterd naar de gebruikers. Dit heeft geleid tot een serie hefmasten die uitblinken in zichtbaarheid vanaf positie van de heftruckchauffeur.

3
Uitvoerbaar met Linde bediening.

U rijdt al jaren met een Linde heftruck. Dan weet u niet beter: vooruit en achteruit bedien je met de pedalen, niet met een rijkeuzeschakelaar aan het stuur. Vanaf nu kunt u kiezen om uw nieuwe electrische Mitsubishi heftruck naar keuze te laten uitvoeren met deze bediening.

4
Betrouwbaarheid

Niets is zo vervelend als een heftruck die kapot stilstaat. Uren van personeel, wachtende chauffeurs en ergernis bij de ondernemer. Daar zit je niet op te wachten. Mitsubishi heeft met de Edia een prestatieverwachting neergezet van formaat. Vanwege de technische betrouwbaarheid en het gebruik van zeer hoge kwaliteit onderdelen bent u verzekerd van de hoogste graad aan inzetbaarheid. Dit ziet u ook terug in de onderhoudsinterval- en kosten.

5
Investeringsaftrek en leasemogelijkheden

Mitsubishi kiest voor een efficiënte manier van zakendoen. Zowel nieuwe als gebruikte heftrucks kunnen voor de investeringsaftrek in aanmerking komen. Wij kunnen u snel een gezond leasevoorstel doen.


Ja, ik wil de nieuwe Mitsubishi heftruck uitproberen.
Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

[contact-form to=’verkoop@de-nood.nl’ subject=’Ja%26#x002c; ik wil een demo met deze heftruck’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

Deel dit bericht via:

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on print

Bekijk ook

De eerste nieuwe Rotair voor Duitsland

De eerste Rotair rupsdumper voor Duitsland is 2 weken geleden op transport gegaan. Deze rupsdumper gaat gebruikt worden voor hovenierswerk en tuinaanleg. De enorme kracht

Nieuwe shovel voor Mieras

Deze week heeft A. Mieras uit Borssele zijn Schäffer 2436 in gebruik genomen. Stoer uitgerust met brede banden en een volledig gesloten cabine is deze

Call Now ButtonBel voor advies