Bel voor advies

Advies nodig?

3e Takeuchi binnen 3 jaar voor Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis

3e Takeuchi binnen 3 jaar voor Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis

Binnen 3 jaar heeft Arjan Nieuwenhuis uit Vrouwenpolder zijn 3e Takeuchi gekocht. Ditmaal werd het een Takeuchi TB290. Al vanaf het eerste moment was Arjan content met deze machine die eerst op DEMO heeft gedraaid. De oerdegelijke en moderne uitvoering van het rijwerk (uniek voor dit type machine) zorgt voor minder trillingen en meer comfort voor machinist en werkomgeving. De Takeuchi TB290 is uitgerust met een automatische hydraulische (onderhoudsvrije) trackspanner die overmatige slijtage van het rijwerk beperkt. Verder heeft de machine een ruime cabine wat absoluut een verschil is met andere merken. Vanuit de cabine is er veel zicht rondom. Standaard is deze machine uitgevoerd met Climaat control, sloop/sorteer functie, drukloze retour, Load-Sensing hydraulisch systeem en eind demping in hef- zwenk en armcilinder. Daarnaast is de machine uitgerust met een geblindeerde achterruit, lekleiding op de giek, ‘Zeeuwse kist’ en een afneembare treeplank.

Deel dit bericht via:

Bekijk ook

Kijk, die kan weer jaren vooruit

Een elektrische heftruck voor binnen gebruik. Wat is en mooier dan een elektrische heftruck in het magazijn. Met deze Linde E20 moet dat wel goed

Laat het blinken…

Vindt je het niet zo leuk om iets schoon te maken? Wil je wel graag dat alles er netjes uitziet? Maak het jezelf dan makkelijk!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies